22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova participă la Campania Ora Pământului

Craiova participă la Campania Ora Pământului

Pe 27 martie, de la 20.30, Primăria Craiova şi WWF România, alături de partenerii şi susţinătorii organizaţiei va da tonul stingerii luminilor din clădiri proeminente şi instituţii locale. Craiova şi România se alătură pentru a doua oară campaniei globale Earth Hour (Ora Pământului), până acum cea mai mare manifestare de mediu din toate timpurile. Sâmbătă, milioane de oameni de pe toate continentele vor stinge lumina pentru o oră, pentru a arăta lumii ce se poate face pentru a rezolva problema încălzirii globale.
Earth Hour 2010 va fi cea mai mare manifestare globală şi totodată un vot pentru Planetă.
În 2008, 50 de milioane de oameni au ales să celebreze Earth Hour. Construcţii emblematice precum Golden Gate Bridge din San Francisco, Colosseum-ul din Roma sau panoul Coca-Cola din Times Square au rămas în întuneric. Celebrităţi din lumea filmului, a muzicii şi a artei s-au alăturat iniţiativei WWF.
În 2009, aproape un miliard de oameni din 4100 de oraşe de pe mapamond au stins lumina pentru a trimite liderilor lumii un mesaj puternic despre nevoia de acţiune împotriva schimbărilor climatice. Campania Earth Hour 2009 a devenit, astfel, cea mai mare acţiune de mediu din toate timpurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS